Topledelse

Skab relationer og styrk dit lederskab i et fortroligt forum med andre Topledere

Netværk øger dine chancer for succes

Som topleder har du godt styr på alle ledelsesteorierne og har tilegnet dig årelang erfaring fra diverse ledende stillinger. Det kan derfor til tider føles svært at blive overrasket, når viden og indsigter allerede rækker langt. Men ledelsesarenaen er foranderlig og giver anledning til ny ledelsestænkning, som kræver, at man finder nye sider frem i sit lederskab.

For toplederen handler det især om en nuancering af egen ledelsespraksis samt at opkvalificere sin viden, så man kan bevare rollen som en stærk og handlekraftig topleder. Det kræver især kontinuerlig udbygning, styrkelse og vedligeholdelse af sine kompetencer. Ikke desto mindre kan man som topleder tit stå alene, og derfor kan det give god mening at søge væk fra virksomhedens rammer, når det gælder sparring, inspiration og nytænkning.

Billede Winning Team Academy netværk for ledere og direktører - findnetværk.dk

Sparring gør dig til en endnu bedre topleder

Med en professionel netværksgruppe har du altid en gruppe ligesindede sparringspartnere bag dig.

Netværk for topledere har fokus på fornyelse og fordybelse, hvilket giver dig som topleder plads til og mulighed for at revitalisere dit lederskab i fællesskab med andre, der også ønsker at arbejde med deres ledelsesmæssige udvikling. Med andre ord giver netværksgruppen dig en unik mulighed for at blive udfordret i din rolle som topleder og få kvalificeret sparring på dine opgaver.

Hvilke temaer kan du forvente?

Temaerne for netværksmøderne spænder bredt og varierer fra gang til gang. Dette er naturligvis med henblik på at give dig som topleder de bedste betingelser for at opnå viden og inspiration, der kan hjælpe dig mod at skabe de bedste resultater.

Der kigges ofte nærmere på nutidige trends og tendenser samt højaktuelle problemstillinger inden for ledelsesområdet – naturligvis med det formål, at du bliver helt skarp på, hvad der rører sig inden for dit felt, og hvordan du som leder kan tænke ud af boksen og styrke dit lederskab.

Du vil kunne opleve temaer som f.eks.:

  • Strategisk planlægning
  • Lederskab og talentudvikling
  • Økonomisk styring
  • Stakeholder management
  • Industriel Disruption og Innovation
  • Risikostyring og Krisehåndtering
  • Bestyrelsens dynamik
  •  AI
  • Forretningsvækst
Billede artikel find den rette netværksgruppe

Andre topledere der har gjort brug af FindNetværk.dk

Lad os hjælpe dig med at finde det helt rette netværk til dig