Testimonials

Henrik Steen Poulsen

Da vi var på udkig efter et godt netværk kontaktede vi Findnetværk.dk Vi blev straks efterfølgende kontaktet af Nikolaj Schmidt. Efter en god dialog modtog vi forslag, der passede til vores ønsker og behov. Vi har nu valgt at tilslutte os et af de netværk, som Nikolaj kom med. Kan kun sige det har været en rigtig god proces gennem Findnetværk.dk og Nikolaj, som har været rigtig god til at…

René Skov Henriksen

Jeg oplevede god sparring omkring hvad jeg ønskede mig af et netværk og det tog derefter ikke ret lang tid før jeg fik nogle forslag at vælge imellem. Og efter at have været til første netværksmøde kan jeg kun sige at jeg er tilfreds med valget (og dermed forslaget)

Betina Lindenfalk

Jeg fik en super god sparring omkring mit behov for et netværk og Findnetværk.dk kom op med tre forskellige alternativer, hvoraf jeg nu er tilmeldt et netværk som præcis dækker mit behov. Det var super nemt og hurtigt og sparede mig for en masse tid og besvær.

Fenya Groth

Nikolaj fra FindNetværk.dk gav god vejledning om netværksgrupper ud fra de behov, jeg fortalte om. Jeg endte med at følge hans anbefaling og det føles som det helt rigtige match.

Lonny Malmstrøm

FindNetværk satte sig grundigt ind i mine ønsker om at finde et spændende netværk og kom retur med gode forslag og etablerede efterfølgende kontakten. Super god opfølgning så meget god anbefaling herfra.

Anna Plum

FindNetværk satte sig ind i mine behov og kom med flere gode valgmuligheder. Jeg fik god og ærlig sparring, så jeg fandt det der passede bedst til mig. Kan varmt anbefales!

1 2 8