Testimonials

Carsten Visti Petersen

Jeg oplevede Nikolaj som værende super professionel og samtidig meget menneskelig og nærværende, i hans tilgang til behovsafdækning. Jeg giver mine varmeste anbefalinger herfra

Janne Winther

Kan varmt anbefale FindNetværk.dk hvis du vil spare tid og energi på at finde et netværk, der passer netop dig. Af de fremsendte valgmuligheder fra Nikolaj, var jeg nok kun fundet frem til det ene selv. Og flere var relevante. Er endt med et godt valg i forhold til mine præferencer.

Sebastian Sørensen

Nikolaj hjalp mig med at finde et netværk der skræddersyet passede perfekt til min alder og kompetencer. Nikolaj er en super fin fyr og agerede top professionel under hele processen. Kan kun varmt anbefale at tage fat i Nikolaj hvis du ligesom jeg skal ind i et netværk.

Rikke

Jeg kom i kontakt med Nikolaj fra Find Netværk, hvor jeg blev hjulpet fra a-z med at finde den helt rigtige netværksgruppe. Undervejs var Nikolaj transperant og god til at følge op på vores samtaler. Alt i alt har Find Netværk mine varmeste anbefalinger!

Henrik Steen Poulsen

Da vi var på udkig efter et godt netværk kontaktede vi Findnetværk.dk Vi blev straks efterfølgende kontaktet af Nikolaj Schmidt. Efter en god dialog modtog vi forslag, der passede til vores ønsker og behov. Vi har nu valgt at tilslutte os et af de netværk, som Nikolaj kom med. Kan kun sige det har været en rigtig god proces gennem Findnetværk.dk og Nikolaj, som har været rigtig god til at…

René Skov Henriksen

Jeg oplevede god sparring omkring hvad jeg ønskede mig af et netværk og det tog derefter ikke ret lang tid før jeg fik nogle forslag at vælge imellem. Og efter at have været til første netværksmøde kan jeg kun sige at jeg er tilfreds med valget (og dermed forslaget)

Betina Lindenfalk

Jeg fik en super god sparring omkring mit behov for et netværk og Findnetværk.dk kom op med tre forskellige alternativer, hvoraf jeg nu er tilmeldt et netværk som præcis dækker mit behov. Det var super nemt og hurtigt og sparede mig for en masse tid og besvær.

1 2 8