Bag om FindNetværk

Vi tar springet ud i et Netværkseventyr

FindNetværk.dk blev til virkelighed ud fra en fælles vision om at kunne hjælpe mennesker i erhvervslivet i deres valg af netværk, uden at de skulle forstyrres af sælgere og bruge flere timer væk fra arbejdet på research.

Vi kunne se en mulighed for at skabe et langt bedre match, mellem udbyderen af netværk og netværksdeltageren.

Både mennesker og netværk er forskellige, og derfor er det også vigtigt at erkende, at ikke alle passer sammen. Det er lige præcis dér, Findnetværk gør en forskel. Ved at have kortlagt de forskellige netværks DNA og matche det med de reelle behov hos deltagerne, kan vi sikre, at der kommer et langt større udbytte og bedre match.

Det vi kan se er, at ud over den enkelt bruger der finder et stærkt netværk, så skaber det rigtig stor værdi på strategisk niveau, for de større virksomheder. Ved at sikre deres medarbejdere kommer ud i de RETTE netværk, spare de både penge og får skabt værdi og innovation hjemme i organisationen

Teamet Bag

Patrick Nielsen

Jeg har en baggrund indenfor salg, og har i mange år arbejde med ledelse i mindre startups. Har tidligere været partner i en IT formidlingsvirksomhed, inden for byggebranchen. Jeg har i de sidste 5 år arbejdet med professionel networking over for erhvervslivet. Det var her at jeg gennem utallige dialoger med erhvervsledere, fik en indsigt i både udfordringerne og værdien i netværk.
Ideen til Findnetværk.dk opstod i muligheden for skabe, langt mere værdi for hver enkelt deltager, hvis vi kunne matche dem op imod hele markedet.

“Personligt er det relationen mellem mennesker, jeg synes er rigtig interessant. Jeg kan se, at de netværk der formår at facilitere den relation, virkelig skaber resultater” 

Nikolaj Anthony Schmidt

Jeg har en baggrund inden for salg og ledelse i netværksbranchen. Derudover har jeg tidligere startet en handelsagent virksomhed, der hjalp danske brands og agenturer ud til internationale indkøbere.
Mit drive har altid været at skabe kontakt mellem mennesker, der kan drage nytte af hinandens potentiale og sammen skabe noget større. Den passion går meget hånd i hånd med FindNetværk.dk, hvor matchet mellem udbyder og medlem er ekstremt vigtigt.

Jeg har altid været draget af, at få andre til lykkes med deres ting, og af den årsag er jeg også sikker på, at man selv sætter rammerne for sin succes. Derfor kan og skal vi lære af hinanden. Her kommer netværk virkelig en til gavn”

Simon Kröger Kronmose

Jeg er uddannet kandidat i forretningsinnovation og bachelor i IT, med speciale i kulturel forandring og implementering af IT systemer i organisationer.

Fokus for min uddannelsesbaggrund er innovation, startup, undersøgelse af brugeradfærd, og at sikre forankring af forretningsinitiativer.
Siden studiet har jeg arbejdet som forretningskonsulent i samarbejde med flere startups og med digitalisering i større virksomheder blandt andet en 6 dobbelt Gazelle virksomhed.

“Jeg har altid været nysgerrig og betaget af, at grave lidt dybere og finde roden til udfordringerne og løse problematikken – ofte på utraditionel vis. Jeg oplever at mange symptombehandler i stedet for at finde det reelle problem, og det kommer der hverken god forretning eller gode systemer ud af”