Nye Ledere

Skab relationer og styrk dit lederskab i et fortroligt forum med andre Nye Ledere

Netværk øger dine chancer for succes

Som medlem af en af  netværksgrupper for nye ledere og talenter får du adgang til et professionelt netværk, der kan bidrage til at udvikle dine faglige kompetencer, sikre nye indsigter til din organisation og som tilbyder dig sparring på dine faglige, ledelsesmæssige og strategiske udfordringer i et fortroligt rum.

Billede Winning Team Academy netværk for ledere og direktører - findnetværk.dk

Sparring gør dig til en endnu bedre leder

At være en ny leder i et netværk med ligesindede er som at træde ind i en strålende verden af muligheder! Her bliver du båret på bølgen af entusiasme og samarbejde, hvor du kan dele dine første skridt som leder og lære af dem, der allerede har trådt stierne før dig. Dette netværk er dit personlige kraftcenter af support og inspiration, hvor du kan vækste som leder og skabe stærke bånd med dem, der deler dine ambitioner. Det er som en sprudlende kilde af viden og støtte, der hjælper dig med at forme din vej til ledelsens toppen!

Hvilke temaer kan du forvente?

Temaerne for netværksmøderne spænder bredt og varierer fra gang til gang. Dette er naturligvis med henblik på at give dig som erfaren leder de bedste betingelser for at opnå viden og inspiration, der kan hjælpe dig mod at skabe de bedste resultater og udvikle dig kontinuerligt.

Der kigges ofte nærmere på nutidige trends og tendenser samt højaktuelle problemstillinger inden for ledelsesområdet – naturligvis med det formål, at du bliver helt skarp på, hvad der rører sig inden for dit felt, og hvordan du som leder kan tænke ud af boksen og styrke dit lederskab.

Du vil kunne opleve temaer som f.eks.:

  • Udvikling af ledelseskompetencer
  • Ledelse af mere erfarne medarbejdere
  • Stakeholder Management
  • Work Life Balance
  • Forandringsledelse
Billede artikel find den rette netværksgruppe

Andre ledere der har gjort brug af FindNetværk.dk

Lad os hjælpe dig med at finde det helt rette netværk til dig