Søger du et fortroligt netværk med andre direktører?

Spar tid og forøg chancen for at vælge det rette netværk

[ultimate_fancytext fancytext_align=”left” strings_textspeed=”35″ strings_backspeed=”0″ sufpref_color=”#005387″ fancytext_strings=”Ønsker du sparring med andre direktører?” strings_font_family=”font_family:Raleway|font_call:Raleway” strings_font_size=”desktop:25px;” fancytext_color=”#005387″ prefsuf_font_family=”font_family:Raleway|font_call:Raleway” prefix_suffix_font_size=”desktop:25px;”]

Der er efterhånden etableret en del stærke netværksgrupper for direktører rundt omkring i landet. Uanset hvilken direktør rolle du bestrider, er der en netværksgruppe, der kan give dig den rette sparring og netværk du kan bruge både personligt og professionelt.


Er du på udkig efter er stærkt netværk for direktører, så kan vi hjælpe dig med at finde den rette. Hos Findnetværk.dk har vi lokaliserer de udbydere der facilciterer professionelle netværksgrupper for direktører. Det giver os mulighed for at give dig en bred indsigt i netop de grupper som passer til dig.

Vi tager afsæt i dine kriterier og forsøger bedst muligt at matche dem op mod de helt rette grupper, så du lander det helt rette sted.

[ultimate_fancytext fancytext_effect=”ticker” strings_tickerspeed=”200″ ticker_show_items=”1″ sufpref_color=”#005387″ fancytext_strings=”Få sparring med ligesindede direktører
Alle direktører har brug for et fortroligt netværk
Del dine erfaringer med andre
Få ny inspiration til din forretning” strings_font_family=”font_family:Raleway|font_call:Raleway” strings_font_size=”desktop:25px;” fancytext_color=”#005387″]

Rigét

Rigéts Netværk for Virksomhedsledere, og består af erfarne ledere med betydelige ledelsesansvar. Netværksgrupperne er egnet for Direktører og VPs, som har fokus på organisationens udvikling, samarbejde, effektivitet, og resultater. Medlemmerne i gruppen har i deres dagligdag fokus på virksomhedens strategi og generel forretningsudvikling.

Executive Cognito

Executive Cognito skaber netværksgrupper for direktører og bestyrelsesmedlemmer. Vi tager det travle medlem ud af hamsterhjulet og tilfører en masse energi og et tiltrængt frirum i hverdagen. Du får som medlem hos Executive Cognito et vigtigt forspring i din hverdag som leder gennem relevant sparring med dine netværkskolleger på dine egne udfordringer og idéer.

CURIE – Executive,

I CURIE Executive finder du spændende, ambitiøse kvinder, som du kan læne dig op ad, lade dig inspirere af og udvikle dig sammen med. Fælles for netværket er, at alle er drevne forretningsudviklere, har imødekommende personligheder og ønsker at gøre en forskel. Sammen kigger vi på nye teknologiers impact, toplederens kompetencer fremadrettet, investering og bestyrelsesarbejde.

Presidents Institute

Visionen er at transformere begrebet ledelse til at fokusere i langt højere grad på det at være meningsfuld, passioneret og sikre personlig udvikling gennem uddannelse og professionelt netværk for at skabe resultater. Idéen er at skabe et ekstraordinært og trygt miljø for direktører, hvor der er frirum til at dele udfordringer, muligheder og perspektiver med andre ligesindede. gennem fokus på beslutningsprocesser og ikke mindst beslutningstagning, så du bevidst og aktivt kan skabe forandring og udvikling i dit arbejdsliv og i din organisation.

CfL

Netværkenes formål er at bringe ledere sammen på direktørniveau, hvor de kan bruge hinandens viden til at udfordre og inspirere hinanden via cases og dermed flytte sig mentalt og ledelsesmæssigt. Samtidig er det dog i afslappede rammer med plads til humor. Vi arbejder primært med egne (herunder personlige) cases, og vi ser på dem dels ud fra et ledelsesmæssigt og dels ud fra et samfundsøkonomisk/-fagligt perspektiv.

360

6 gange om året træder gruppen sammen i Udenrigsministerens tidligere kontor på Kongens Nytorv til en Master Class, Business Simulation eller interaktiv læring om forretningskritiske discipliner. Inspiration, udfordring og videndeling sker i et dynamisk og fortroligt rum, og udvikler medlemmernes kompetencer. Til hvert møde arbejdes med konkrete værktøjer/modeller/metoder, til direkte implementering i medlemmernes virksomheder.

Victorious

Matchende personer på C-Level, som ønsker at indgå̊ i et intensivt inspirations og læringsmiljø på tværs af brancher. Det resulterer i stærke strategiske relationer, der er afgørende for den moderne leder. Hvert hold er unikt sammensat med henblik på optimalt udbytte. I et custom-made setup skaber vi rammerne for, at du kan bidrage med egne erfaringer og udfordringer.

Andre direktører der har gjort brug af FindNetværk

Nyt om Netværk!

Spar tid og forøg chancen for at vælge det rette netværk