Bag om FindNetværk

Hvorfor FindNetværk

FindNetværk.dk blev til virkelighed ud fra en fælles vision om at kunne hjælpe mennesker i erhvervslivet i deres valg af netværk, uden at de skulle forstyrres af sælgere og bruge flere timer væk fra arbejdet på research.

Vi kunne se en mulighed for at skabe et langt bedre match, mellem udbyderen af netværk og netværksdeltageren.

Både mennesker og netværk er forskellige, og derfor er det også vigtigt at erkende, at ikke alle passer sammen. Det er lige præcis dér, Findnetværk gør en forskel. Ved at have kortlagt de forskellige netværks DNA og matche det med de reelle behov hos deltagerne, kan vi sikre, at der kommer et langt større udbytte og bedre match.

Det vi kan se er, at ud over den enkelt bruger der finder et stærkt netværk, så skaber det rigtig stor værdi på strategisk niveau, for de større virksomheder. Ved at sikre deres medarbejdere kommer ud i de RETTE netværk, spare de både penge og får skabt værdi og innovation hjemme i organisationen

Personen bag

Nikolaj Anthony Schmidt

Jeg har en baggrund inden for salg og ledelse i netværksbranchen. Derudover har jeg tidligere startet en handelsagent virksomhed, der hjalp danske brands og agenturer ud til internationale indkøbere.
Mit drive har altid været at skabe kontakt mellem mennesker, der kan drage nytte af hinandens potentiale og sammen skabe noget større. Den passion går meget hånd i hånd med FindNetværk.dk, hvor matchet mellem udbyder og medlem er ekstremt vigtigt.

Jeg har altid været draget af, at få andre til lykkes med deres ting, og af den årsag er jeg også sikker på, at man selv sætter rammerne for sin succes. Derfor kan og skal vi lære af hinanden. Her kommer netværk virkelig en til gavn”