Tak fordi du udfyldte vores formular

Din formular er modtaget og vi vil indhente materiale fra relevante udbydere. Hvis vi har uddybende spørgsmål til dine kriterier, vil vi tillade os at give dig et kort servicekald. Du vil modtage en mail med et samlet overblik indenfor 2 arbejdsdage. Rigtig god dag.

Spørgsmål?

[mpc_divider preset=”mpc_preset_2″ width=”7″ lines_color=”#028ad4″ lines_weight=”2″]
[mpc_accordion auto_close=”true” auto_indent=”true” opened=”1″ title_font_color=”#ffffff” title_font_size=”16″ title_font_transform=”uppercase” title_font_align=”left” title_margin_divider=”true” title_margin_css=”margin-top:10px;margin-right:0px;margin-bottom:0px;margin-left:0px;” hover_title_color=”#ffffff” content_font_color=”#f7f7f7″ content_font_align=”left” content_padding_divider=”true” content_padding_css=”padding-top:0px;padding-right:0px;padding-bottom:0px;padding-left:0px;” content_margin_divider=”true” content_margin_css=”margin-top:10px;margin-right:0px;margin-bottom:10px;margin-left:0px;” margin_divider=”true” margin_css=”margin-top:0px;margin-right:0px;margin-bottom:0px;margin-left:0px;” mpc_icon__transition=”fade” mpc_icon__icon=”eti eti_arrow_carrot-right_alt2″ mpc_icon__icon_color=”#adadad” mpc_icon__icon_size=”20″ mpc_icon__hover_icon=”eti eti_arrow_carrot-down_alt2″ mpc_icon__hover_icon_color=”#ffffff”][mpc_accordion_tab title=”Hvor hurtigt får jeg svar?”]

Senest 2 arbejdsdage efter din henvendelse. Så snart vi har modtaget din henvendelse går vi i gang med finde de bedste netværks grupper til dig, vi indhenter de seneste oplysninger fra netværks grupperne så informationerne altid er relevante og forbereder materialet så du kan få det bedste overblik og vælge den helt rigtige netværks gruppe.

[/mpc_accordion_tab][mpc_accordion_tab title=”Koster det noget?”]

Det koster ikke noget at benytte vores service, men ofte er der deltager gebyr på at tilmelde sig et netværk.

[/mpc_accordion_tab][mpc_accordion_tab title=”Hvor lang tid tager det at udfylde jeres formular?”]

Det tager ca 1 minut at udfylde vores formular.

Udfyld dine kriterier så nøjagtigt som muligt, med en god beskrivelse af hvad du gerne ville have ud af et netværk, så har vi de bedste muligheder for at hjælpe dig videre.

[/mpc_accordion_tab][mpc_accordion_tab title=”Hvordan vælger jeg den rette netværksgruppe?”]

Dit valg af netværk afhænger af hvad du i sidste ende gerne vil have ud af det. Det kan være faglig sparring, personlig udvikling, forretning osv.

Du skal samtidig gøre op med dig selv, hvilken niveau de andre deltagere skal sidde på. Hvor får du den bedste sparring?

Vi vil hos Findnetværk.dk altid forsøge at matche dig op med grupper, der består af ligesindede profiler og med fokus på samme retning som dig selv.

Hvis du stadig er i tvivl, står vi altid til rådighed for rådgivende og uforpligtende dialog over telefonen.

[/mpc_accordion_tab][mpc_accordion_tab title=”Hvorfor benytte mig af Findnetværk.dk?”]

Det kan være en jungle at finde rundt i hvilken netværksgrupper der findes og svært at finde relevant information.

Du slipper for at kontakte og snakke med sælgere.

Vi sikrer du får sammenlignet og indsigt i præcis de netværksgrupper som passer på dig og dine kriterier.

Du får en samlet overblik, så du kan sammenligne og vælge rigtigt første gang.

Så spar din dyrebare tid og lad os gøre arbejdet.

[/mpc_accordion_tab][mpc_accordion_tab title=”Hvad gør i med mine personlige oplysninger?”][mpc_textblock content_width=”100″]Vi lever naturligvis op til de nye GDPR regler. Dine oplysninger er kun til internt brug og bliver IKKE sendt videre til hverken udbydere eller 3 part.[/mpc_textblock][/mpc_accordion_tab][/mpc_accordion]