Interview af Patrick Nielsen fra Findnetværk fortæller om kvindenetværk

Kvindenetværk - Giver det mening?

Man kan måske ikke sige, at kvindenetværk er ny trend, men det skiller efter min erfaring vandene. Nogen syntes det er en fantastisk ide, andre kan ikke forstå det. Men nu har jeg fulgt en række forskellige netværk gennem noget tid. Og jaaa kan ikke sige andet end det er kommet for at blive.

Der er kommet rigtig mange spændende grupper, hvor der virkelig bliver skabt værdi for medlemmerne. Og lad mig lige slå det fast og rydde en misforståelse af bordet. Det handler ikke om barsel og at man har det hårdt som kvinde. Jeg tror det sker noget specielt, når det er kvinder der er sammen (Nu har jeg af helt naturlige grunde ikke selv prøvet det 😉

Men at iscenesætte udfordringer og cases, lidt væk fra en måske mere mandsdomineret verden er vigtigt for mange. Nogle kvinder indser måske at de er kommet for langt væk fra dem selv, er blevet lidt en “mandekvinde” der er mere hård i sin facon, fordi hun skulle fremad i mandsdomineret verden. Nu står hun så på toppen, men har måske ikke sig selv helt med??
Det kan også være at man er helt omvendt og har svært ved at komme fremad, fordi man føler sig tromlet af de meget “direkte” mænd i org.

Vi har hos Findnetværk.dk et bredt samarbejde med forskellige udbydere af kvindenetværk. Der er stor forskel på de forskellige netværksgruppe derude,  selv om det udelukkende er for kvinder.

Kunne du være nysgerrig på hvilket netværk du passer ind i?