“Netværksindustrien er fuld af varm luft”

“Netværksindustrien er fuld af varm luft”

Som ledere bliver vi bombarderet med henvendelser fra diverse netværk, med budskaber om at “man er den helt rette profil” eller at man har en “super spændende profil” osv.

Der er igennem de sidste år, blevet hård konkurrence på netværksmarkedet, hvilken gør at sælgerne hele tiden skal fange vores opmærksomhed og få os til at føle os “udvalgt”.

Det er svært at tro på værdien af netværk, når lokkemaden gang på gang bliver serveret på den samme dødssyge, standardiserede paptallerken

Jeppe Veddinge

Der kan helt sikker skabes værdi i et netværk

Jeppe Veddinge har her skrevet en klumme om hans egen erfaring med præcis det og hvordan han desværre rent instinktivt, siger nej til alt hvad der har med betalte netværk at gøre.
Samtidig skriver han også at han er sikker på der er rigtig meget værdi i et godt netværk og bestemt kan være pengene værd. Men så svært at se værdien, da det bliver “solgt” på den samme dødsyge måde hver gang.

Han rammer med sin klumme, meget godt ind i det billede vi her hos Findnetværk.dk får malet hver gang vi snakker med erhvervsledere. Derfor er vi glade for at kunne trække hele salgsprocessen ud af oplevelsen. Vi tror på et netværk skal VÆLGES ikke sælges.

Du kan læse meget mere om, hvordan du vælger det rigtige ledernetværk ved at følge linket til linkedin nedenfor: