Eksportforeningen – Water

Billede Eksportforeningen eksport netværk - Findnetværk.dk

Netværksgruppe med fokus på Vandindustrien

I netværket får du gode råd, værktøjer og forbindelser med vandindustrien, og du får adgang til et stærkt vandforsyningsnetværk. Vi giver dig mulighed for at skabe mere vækst og fremme dit internationale salg.

Eksportforeningen – Water

 

Som medlem lærer du om de kommende vandprojekter i udlandet. Du kan deltage i mange webkonferencer og webinarer, samt kan du også deltage i nogle eksportfremmende aktiviteter til lokale og fjerntliggende markeder. Du møder store og små danske eksportfirmaer i Danmark i et forretningsnetværk, hvoraf flere kan være værdifulde sparringspartnere

Eksportforeningen har skabt en ramme for dig for at øge det internationale salg. Vores personlige forretningserfaring har gjort os til arrangøren af ​​Danmarks største eksportnetværk, kampagner og kurser. Via os kan du få markedskendskab, nye kontaktmetoder og synliggøre din virksomhed internationalt.

Eksportvolumen for eksportforeningens medlemsfirmaer er 49% mere end den gennemsnitlige danske eksportør og er aktiv på flere eksportmarkeder. Vores 14 netværk er opdelt i kundegrupper. Her kan du skaffe og dele markedskendskab, erfaring og kontaktinformation. Disse netværk er tæt forbundet med forskellige brancher, uanset størrelsen på din virksomhed.