Presidents Institute – CLUB

Presidents institute billede netværk

Netværksgruppe for strategiske ledere med fokus på Udvikling

Vi går op i dig og kvalitet!

Som Executive kan du også have behov for inspiration og fortrolighed!

Hos Presidents Institute ønsker vi at tilbyde et trygt og fortroligt rum, hvor forbedring af ledelsesevner samt løbende videreuddannelse i professionel såvel som personlig forstand er i hovedsæde. Med andre ord efterstræber vi at skabe rammerne for, at man som topleder bliver i endnu bedre stand til at tilpasse sig den rivende udvikling, som erhvervslivet er i.

Presidents Institute – CLUB

 

Vores vision er at transformere begrebet ledelse til at fokusere i langt højere grad på det at være meningsfuld, passioneret og sikre personlig udvikling gennem uddannelse og professionelt netværk for at skabe resultater. Idéen er at skabe et ekstraordinært og trygt miljø for topledere, hvor der er frirum til at dele udfordringer, muligheder og perspektiver med andre ligesindede.

Gennem åben dialog, observation og refleksion vil nysgerrigheden for udvikling øges samt lysten for at udvikle sig selv sammen med de andre gruppemedlemmer.

I samarbejde med Saïd Business School ved Oxford University har Presidents Institute siden 2005 hjulpet mere end 15.000 topledere på tværs af Danmark, Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Holland og Belgien.