Business Horsens – Topleder netværk

billede Business Horsens Netværk

Netværksgruppe med fokus på Topledelse

Få inspiration, udvikling  og ny viden. I dette netværk vil du opleve Knivskarpe foredragsholdere, ekstremt kompetente virksomheds-ledere og Eksperter vil udfordre dig og ikke mindst inspirere til nye tanker og idéer.

Business Horsens – Topleder netværk

 

BreakPoint netværket er et eksklusivt netværk for topledere. Det er et professionelt netværk, hvor du kommer til at skabe tætte relationer med ligesindede, i et fortroligt rum. Her kan man komme og stille de store spørgsmål, du som topleder står med.

Som topleder forventes det at du hele tiden præstere på højeste niveau. Det forventes af din bestyrelse, dine mellemledere, dine medarbejdere og  ikke mindst kunderne forventer, at du altid er opdateret på det nyeste og træffer de rette beslutninger. Det er en konstant balancegang mellem interessenter, der stiller store krav til dine ledelsesevner og din personlige effektivitet.

Bliv samtidig opdateret om højaktuelle emner som teknologi, den politiske scene, konkurrenceevne, ledelse og forretningsudvikling i den digitale tidsalder.