Samuelsen – Sundhedspolitisk Netværk

Netværksgruppe med fokus på sundhedspolitik

Landets stærkeste netværk indenfor sundhedspolitik.

Samuelsen – Sundhedspolitisk Netværk

 

Sundhedspolitik kan afgøre valg. Dette er interessant og normalt på toppen af ​​den politiske dagsorden. Men hvordan kan man allokere ressourcer, så vi kan bruge disse penge til at få det bedste og sundeste liv? Sundhedspolitisk netværk løser meget store problemer, der vedrører sundhedssektorens fremtidige udfordringer, fordi det udfordrer medlemmer og repræsentanter til at finde løsninger og sætte gang i debatter.

Netværksgruppen er en unik gruppe af sundhedspolitiske deltagere, der består af myndigheder, interesseorganisationer og private virksomheder. Den brede palette af medlemmer i netværket har skabt en ramme for debat mellem flere parter og erfaringsudveksling. Samuelsen tiltrækker de bedste talere og understreger et højt akademisk afkast på hvert møde, fordi det skaber en solid fællesskab for netværksarbejde mellem medlemmer.

[ultimate_modal modal_on=”custom-selector” modal_on_selector=”.network-modal” modal_style=”overlay-fade” overlay_bg_opacity=”80″ el_class=”Network-modal-box” img_size=”80″]

Få flere detaljer om netværket

Du skal blot udfylde formularen nedenfor

    [/ultimate_modal]