Samuelsen – Socialpolitisk netværk

Netværksgruppe med fokus på socialpolitik

Hvad er de vigtigste spørgsmål i den fremtidige socialpolitiske debat?

Samuelsen – Socialpolitisk netværk

 

Hvad er den politiske vision for den fremtidige velfærdssituation? Hvad er de sociale udfordringer? Netværker drøfter socialpolitik på forskellige områder. Netværket løser store socialpolitiske spørgsmål og debatterer udfordringer på det sociale område. Der vil være indlæg fra flere politikere, forskere og praktikere fra rundt om i landet. Netværkets fokus spænder fra politisk fremsyn til fremtidige velfærdsforhold til jordnære konkrete løsninger, der diskuteres i den sociale sektor.

Netværksgruppen samler aktører, der er involveret i socialpolitisk arbejde fra forskellige vinkler, og udfordrer medlemmer og talere til at finde løsninger og sætte gang i debatter. En bred vifte af medlemmer af netværket danner en ramme for detaljerede diskussioner og udveksling af erfaring med bedste praksis. Netværket skaber høje akademiske resultater på hvert netværksmøde, og det skaber en solid fælles baggrund for netværk mellem medlemmer.

[ultimate_modal modal_on=”custom-selector” modal_on_selector=”.network-modal” modal_style=”overlay-fade” overlay_bg_opacity=”80″ el_class=”Network-modal-box” img_size=”80″]

Få flere detaljer om netværket

Du skal blot udfylde formularen nedenfor

    [/ultimate_modal]