Samuelsen – Finanssektor Netværket

Netværksgruppe med fokus på Finanssektoren

Hvordan forbinder man ønsket om at forhindre en ny finanskrise med ønsket om at fortsætte en likvid og velfungerende banksektor?

Samuelsen – Finanssektor Netværket

 

Netværksgruppen fokuserer på den finansielle sektor og dets interaktion med resten af ​​samfundet. Hvordan udfordres forretningsmodeller i denne sektor af nye nationale og internationale regler? Hvordan sikrer reguleringer samtidig stabilitet, bæredygtighed, effektivitet og konkurrenceevne i den finansielle sektor? Hvilken rolle spiller sektoren for makroøkonomiske parametre, såsom vækst, beskæftigelse og produktivitet? Hvad er kravene til nye, innovative tjenester. crowdfunding, crowdfunding og nye former for betaling for offentlig sektor regulering?

Som medlem af netværket er du opdateret med emner øverst på dagsordenen. Samuelsen tiltrækker de bedste talere og lægger vægt på høj akademisk præstation på hvert netværksmøde, da det skaber en solid fælles baggrund for netværk blandt medlemmer. Samtidig skaber en bred vifte af netværksmedlemmer en ramme for forskellige debatter og udveksling af erfaringer.