Eksportforeningen – Marine

Billede Eksportforeningen eksport netværk - Findnetværk.dk

Netværksgruppe med fokus på Marineindustrien

Hos den danske Maritime Group møder du virksomheder, der leverer rådgivning og udstyr til den globale maritime industri. Her kan du dele viden, kontakter og erfaring med virksomheder, der leverer rådgivning og udstyr til den globale maritime industri.

Eksportforeningen – Marine

 

Her er fokus på virksomhedens internationale salgsarbejde, og du vil have mulighed for at dele viden, forbindelser og erfaring med andre deltagere i den maritime industri

Eksportforeningen har skabt en ramme for dig for at øge det internationale salg. Vores personlige forretningserfaring har gjort os til arrangøren af ​​Danmarks største eksportnetværk, kampagner og kurser. Via os kan du få markedskendskab, nye kontaktmetoder og synliggøre din virksomhed internationalt.

Eksportvolumen for eksportforeningens medlemsfirmaer er 49% mere end den gennemsnitlige danske eksportør og er aktiv på flere eksportmarkeder. Vores 14 netværk er opdelt i kundegrupper. Her kan du skaffe og dele markedskendskab, erfaring og kontaktinformation. Disse netværk er tæt forbundet med forskellige brancher, uanset størrelsen på din virksomhed.