Eksportforeningen – B2B Marketing

Billede Eksportforeningen eksport netværk - Findnetværk.dk

Netværksgruppe med fokus på B2B Marketing

I Danish Export Marketing Group bliver du en del af et netværk, som samler marketing-ansvarlige i B2B-eksportvirksomheder, der har kundesegmenter og udfordringer, som ofte ligner hinanden.

Eksportforeningen – B2B Marketing

 

I netværket deler medlemmerne erfaringer og sparrer med hinanden, og du får ny viden og værktøjer inden for B2B-markedsføring, som du kan gå direkte hjem og bruge i din hverdag.

Her er fokus på virksomhedernes internationale salgsarbejde, og du får mulighed for at dele viden, kontakter og erfaringer med andre aktører i marketing branchen.

Eksportforeningen skaber rammerne for, at du kan øge dit internationale salg. Hands-on kommerciel erfaring har gjort os til Danmarks største arrangør af netværk, fremstød og kurser inden for eksport. Hos os får du markedsviden, nye kontakter og gør din virksomhed synlig internationalt.

Eksportforeningens medlemsvirksomheder har 49 procent mere eksport og agerer på flere eksportmarkeder end den gennemsnitlige danske eksportør. Vores 14 netværk er opdelt efter kundesegmenter. Her kan du få og dele markedsviden, erfaringer og kontakter. Netværkene er tæt på industrierne og åbner døre til nye markeder og kunder, uanset om din virksomhed er lille eller stor.