Eksportforeningen – Industrial Alliance

Billede Eksportforeningen eksport netværk - Findnetværk.dk

Netværksgruppe med fokus på Industrial Alliance

Har du oplevet stigende kundebehov for løsninger, der leverer bedre ydelse og lavere omkostninger?

Eksportforeningen – Industrial Alliance

 

I en industrialliance indgår du alliancer og samarbejde med andre eksportfirmaer, der implementerer nye teknologier og muligheder for at optimere produktion og processer i hele værdikæden.

Det giver din virksomhed mulighed for at øge konkurrenceevnen og skabe vækst, fordi du bliver en del af et stærkt samarbejde, der sammen løfter opgaven med at være proaktive og tilpasse sig kundernes stadig stigende krav til deres leverandører og samarbejdspartnere – også uden for Danmark

Eksportforeningen har skabt en ramme for dig for at øge det internationale salg. Vores personlige forretningserfaring har gjort os til arrangøren af ​​Danmarks største eksportnetværk, kampagner og kurser. Via os kan du få markedskendskab, nye kontaktmetoder og synliggøre din virksomhed internationalt.

Eksportvolumen for eksportforeningens medlemsfirmaer er 49% mere end den gennemsnitlige danske eksportør og er aktiv på flere eksportmarkeder. Vores 14 netværk er opdelt i kundegrupper. Her kan du skaffe og dele markedskendskab, erfaring og kontaktinformation. Disse netværk er tæt forbundet med forskellige brancher, uanset størrelsen på din virksomhed.