NOCA – Executive HR

Netværksgruppe for lederen af organisationens HR funktion

Denne gruppe er udelukkende for lederen af organisationens HR funktion

Kun en deltager fra hvert medlemsvirksomhed kan være en del af denne gruppe. Gruppens mål er at skabe et forum, hvor viden, inspiration og dialog om udfordringerne ved HR-strategi og interaktion i forretningsudvikling kan deles. Gruppemøder er kendetegnet ved tilstedeværelse, liv og engagement. Dette betyder, at gruppen ud over den professionelle dialog også giver et grundlag for dialog om strategisk ledelse og personlige udfordringer i gennemførelsen af ​​opgaven, som den hovedansvarlige for HR-funktionen i virksomheden.

NOCA -Executive HR

 

Relationsskabende

Hos NOCA skaber vi relationer gennem netværket. Vi mener, at gode forhold mellem mennesker skaber værdi for den enkeltes arbejde og den enkelte medlemsvirksomhed. Langsigtede og troværdige forhold er omdrejningspunktet for NOCAs arbejde og er nødvendigt for at skabe værdi.

Tillidsskabende

Som medlem af NOCA er man en del af et fortroligt og ligeværdigt fællesskab. Tillid mellem medlemmer er en forudsætning for at dele viden og tanker – både om, hvad der går godt, og hvad der er vanskeligt. Denne deling af viden er en betingelse for dybdegående dialog.

Vidensskabende

Hos NOCA skaber og spreder vi viden sammen. Vi kombinerer forskning og praksis, og denne “bro” skaber ny viden. Men viden er intet værd, hvis den ikke deles. Derfor tilbyder NOCA et fora, hvor vi kan dele viden, erfaring og muligheder. Når viden deles med andre, får den reel værdi.

Værdiskabende

Et NOCA-medlemskab skal skabe værdi for hvert medlemsfirma og dets ansatte. Hos NOCA mener vi, at denne værdi skabes af fortrolige forhold, et stærkt netværk samt videndeling og læring blandt medlemmer. Medlemskab i NOCA skaber muligheder for læring og inspiration fra andre medlemsvirksomheder, som kan omsættes til specifikke resultater i egen virksomhed.

Perspektivskabende

Hos NOCA er de emner, vi konstant arbejder med, rammen for perspektivopbygningsaktiviteter. Baseret på praktiske sager fra medlemsvirksomheders dagligdag og den seneste universitetsforskning, er de udfordringer, som mange mennesker står overfor, så alle kan drage fordel af møder.