CCN – Executives

billede CCN Networks HR netværk

Netværksgruppe med fokus på Executives

Hos CCN har vi samlet eliten. Og i dette netværk for Executives, er det ingen undtagelse.

CCN – Executives

 

Medlemskab i CCN er personlig. Vi bygger på en fælles værdi: en for alle – alle for en – i og mellem netværk.

Når behovet for professionel og personlig sparring er størst, er netværket hos CCN til rådighed – Det skal det også være, selv når det professionelle fundament smuldre under en.

Vi bygger på langsigtede relationer. Netværket får et langsigtet perspektiv, der er fagligt berettiget, og ikke mindst skabes der stærke personlige forhold baseret på fortrolighed.

At kende hinanden understøtter udviklingen af ​​tillid. Når tilliden gengældes er der tale om gensidig tillid. Gensidig tillid er tændsatsen til fortrolighed.

Det er takket være gensidig viden som professionelle og som mennesker, at vi kan vokse sammen og få glæde af en dyrebar udvikling i fællesskab.

CCN-netværk arbejder altid hen mod bedre at forstå det liv og kompleksitet, vi står over for, når det kommer til mennesker, ledelse og organisation som er grundlaget for enhver forretning.

Som fagfolk går vi konstruktivt til opgaven og inspirere hinanden,  hvor vi sammen undersøger hvad der skal til for at få det bedste frem i mennesker i en organisation.