Netværksgruppe med fokus på fiskeri-, akvakultur- og forarbejdningsindustrien

Vil du øge dit salg til den globale fiskeri-, akvakultur- og forarbejdningsindustri?

Eksportforeningen – Fish Tech

 

I eksportnetværket får du gode forslag, værktøjer og kontaktoplysninger, som hurtigt kan give dig vækst og fremme international forretning.

I Fish Tech-netværket kan du udveksle erfaringer med andre eksportfirmaer, der leverer løsninger inden for fiskeri, akvakultur og forarbejdningsindustrier. Udvide dit branchenetværk og få indsigt i relevante markedstendenser, f.eks. nye projekter osv.

Eksportforeningen har skabt en ramme for dig for at øge det internationale salg. Vores personlige forretningserfaring har gjort os til arrangøren af ​​Danmarks største eksportnetværk, kampagner og kurser. Via os kan du få markedskendskab, nye kontaktmetoder og synliggøre din virksomhed internationalt.

Eksportvolumen for eksportforeningens medlemsfirmaer er 49% mere end den gennemsnitlige danske eksportør og er aktiv på flere eksportmarkeder. Vores 14 netværk er opdelt i kundegrupper. Her kan du skaffe og dele markedskendskab, erfaring og kontaktinformation. Disse netværk er tæt forbundet med forskellige brancher, uanset størrelsen på din virksomhed.

Vil du gerne vide hvilket netværk der passer til dig?