Eksportforeningen – Fish Tech

Billede Eksportforeningen eksport netværk - Findnetværk.dk

Netværksgruppe med fokus på fiskeri-, akvakultur- og forarbejdningsindustrien

Vil du øge dit salg til den globale fiskeri-, akvakultur- og forarbejdningsindustri?

Eksportforeningen – Fish Tech

 

I eksportnetværket får du gode forslag, værktøjer og kontaktoplysninger, som hurtigt kan give dig vækst og fremme international forretning.

I Fish Tech-netværket kan du udveksle erfaringer med andre eksportfirmaer, der leverer løsninger inden for fiskeri, akvakultur og forarbejdningsindustrier. Udvide dit branchenetværk og få indsigt i relevante markedstendenser, f.eks. nye projekter osv.

Eksportforeningen har skabt en ramme for dig for at øge det internationale salg. Vores personlige forretningserfaring har gjort os til arrangøren af ​​Danmarks største eksportnetværk, kampagner og kurser. Via os kan du få markedskendskab, nye kontaktmetoder og synliggøre din virksomhed internationalt.

Eksportvolumen for eksportforeningens medlemsfirmaer er 49% mere end den gennemsnitlige danske eksportør og er aktiv på flere eksportmarkeder. Vores 14 netværk er opdelt i kundegrupper. Her kan du skaffe og dele markedskendskab, erfaring og kontaktinformation. Disse netværk er tæt forbundet med forskellige brancher, uanset størrelsen på din virksomhed.