Samuelsen – Energi- og forsyn. pol. Netværk

Netværksgruppe med fokus på Energi- og Forsyningspolitik

Hvad er fremtiden for energi og forsyning?

Samuelsen – Energi- og forsyningspolitisk Netværk

 

Hvad er de vigtigste politiske, økonomiske og tekniske forudsætninger for at fremme energikilder og forsyning, der understøtter både vækst og bæredygtig transformation? Og hvordan opnås maksimal effektivitet uden at give afkald på sektorens udviklingspotentiale? Netværket fokuserer på store spørgsmål om fremtidige mål og udfordringer på dette felt og diskuterer specifikke løsninger på aktuelle problemer.

Netværket samler aktører, som beskæftiger sig med energi- og forsyningspolitik fra forskellige vinkler og udfordrer medlemmer og oplægsholdere på at finde løsninger og skabe debat. Netværkets brede medlemskreds skaber rammen for nuancerede diskussioner og erfaringsudveksling. Netværket lægger vægt på et højt fagligt udbytte på hvert netværksmøde, da det skaber en solid fælles baggrund for netværksdannelsen blandt medlemmerne.

[ultimate_modal modal_on=”custom-selector” modal_on_selector=”.network-modal” modal_style=”overlay-fade” overlay_bg_opacity=”80″ el_class=”Network-modal-box” img_size=”80″]

Få flere detaljer om netværket

Du skal blot udfylde formularen nedenfor

    [/ultimate_modal]