Samuelsen – Digitaliseringsnetværk

Netværksgruppe med fokus på den digitale dagsorden

Hvordan kan man styrke den digitale dagsorden i Danmark?

Samuelsen – Digitaliseringsnetværk

 

Hvert år smider samfundet milliarder i den digitale transformation, og global digital transformation er på sit højeste niveau. Er vi gode nok i Danmark til at være på forkant og sikre, at vi som samfund høster alle de fordele og nye muligheder, som øget digitalisering bringer? Hvordan styrker vi den digitale kontekst i den offentlige sektor såvel som i den offentlige og private sektor? Hvordan håndterer vi de vigtigste udfordringer i forbindelse med it-sikkerhed?

I digitaliseringsnetværket foretager vi omfattende diskussioner om det digitale Danmarks emne og dykker ned i teknologier og tendenser, der kan styrke processer, øge effektiviteten og brugervenlighed. På møderne inviterer vi førende eksperter, embedsmænd, politikere og ledere i landet til at dele deres viden og perspektiv. Netværket har en bred kreds af medlemmer, der fremmer udveksling af erfaringer mellem offentlige og private institutioner.

[ultimate_modal modal_on=”custom-selector” modal_on_selector=”.network-modal” modal_style=”overlay-fade” overlay_bg_opacity=”80″ el_class=”Network-modal-box” img_size=”80″]

Få flere detaljer om netværket

Du skal blot udfylde formularen nedenfor

    [/ultimate_modal]