Samuelsen – Bygge- og Boligpolitisk Netværk

Netværksgruppe med fokus på Bygge- og Boligpolitik

Hvordan er grundlaget for en fremtidig bæredygtig byggeri og boligpolitik?

Samuelsen – Bygge- og Boligpolitisk Netværk

 

Hvad er de vigtigste økonomiske og tekniske forudsætninger for en konstruktiv og fremtidsorienteret byggeri og boligpolitik? Hvilken rolle spiller pensionskasser i finansieringen af ​​nybyggeri? Hvordan håndteres den fremtidige vækst af befolkningen i hovedstaden? Og hvordan opretholder vi blandede kvarterer og håndterer voksende udfordringer for hele sektoren?

Samuelsens netværk af bygnings- og boligpolitikker besvarer vigtige spørgsmål om fremtidige mål og udfordringer på dette område. Derudover diskuteres specifikke løsninger på aktuelle problemer, herunder mange projekter, initiativer og muligheder, der i øjeblikket bruges, overvejes og planlægges.

Netværket samler eksperter og profiler fra bygge- og boligindustrien, og opfordrer medlemmer og indlægsholdere til at finde løsninger og starte en debat. En bred vifte af medlemmer giver rig mulighed for at føre detaljerede debatter og udveksle erfaringer. Samuelsen tiltrækker de bedste talere og lægger vægt på høj akademisk præstation på hvert netværksmøde, da det skaber en solid fælles baggrund for netværk blandt medlemmer.

[ultimate_modal modal_on=”custom-selector” modal_on_selector=”.network-modal” modal_style=”overlay-fade” overlay_bg_opacity=”80″ el_class=”Network-modal-box” img_size=”80″]

Få flere detaljer om netværket

Du skal blot udfylde formularen nedenfor

    [/ultimate_modal]