Eksportforeningen – Bioenergy

Billede Eksportforeningen eksport netværk - Findnetværk.dk

Netværksgruppe med fokus på Bioenergy

Inden for bioenergi får du gode forslag, værktøjer og nye kontaktoplysninger, som vil forberede dig til vækst og fremme din internationale forretning.

Eksportforeningen – Bioenergy

 

I bioenerginetværket kan du for eksempel blive gjort opmærksom på, hvilke markeder der har attraktive takster, etablere forbindelser på markedet og forstå, hvilke teknologier der bruges, og hvad vi kan gøre som leverandører

Eksportforeningen har skabt en ramme for dig for at øge det internationale salg. Vores personlige forretningserfaring har gjort os til arrangøren af ​​Danmarks største eksportnetværk, kampagner og kurser. Via os kan du få markedskendskab, nye kontaktmetoder og synliggøre din virksomhed internationalt.

Eksportvolumen for eksportforeningens medlemsfirmaer er 49% mere end den gennemsnitlige danske eksportør og er aktiv på flere eksportmarkeder. Vores 14 netværk er opdelt i kundegrupper. Her kan du skaffe og dele markedskendskab, erfaring og kontaktinformation. Disse netværk er tæt forbundet med forskellige brancher, uanset størrelsen på din virksomhed.

[ultimate_modal modal_on=”custom-selector” modal_on_selector=”.network-modal” modal_style=”overlay-fade” overlay_bg_opacity=”80″ el_class=”Network-modal-box” img_size=”80″]

Få flere detaljer om netværket

Du skal blot udfylde formularen nedenfor

    [/ultimate_modal]