CURIE of tomorrow

Kvindenetværk med fokus på Innovation og Personlig udvikling

Medlemmerne i CURIE of Tomorrow har et mindset, som cirkler omkring det at blive opdateret inden for den nyeste vigtigste viden for at kunne begå sig i hverdagen. Hun er interesseret i at være på forkant med de nyeste arbejds tendenser, nye forretningsmodeller, brugen af nye teknologier samt innovation.

CURIE of tomorrow

 

Hun ønsker at skabe et tæt og kompetent netværk hvor der er mulighed for at udvikle sine kompetencer, alt imens der skabes tætte relationer blandt de andre medlemmer.  At være en del af CURIE of tomorrow, betyder du skaber en fordel i at være på forkant med morgendagens udfordringer.

Hvorfor dette netværk?

Du skal melde dig ind i CURIE of Tomorrow hvis du har lyst til at være sammen med andre spændende kvinder for at udvikle dit perspektiv på nutidens teknologiske muligheder og udfordringer, har lyst til at udvikle dig personligt og har lyst til at få et netværk af geniale kvinder foræret.

[ultimate_modal modal_on=”custom-selector” modal_on_selector=”.network-modal” modal_style=”overlay-fade” overlay_bg_opacity=”80″ el_class=”Network-modal-box” img_size=”80″]

Få flere detaljer om netværket

Du skal blot udfylde formularen nedenfor

    [/ultimate_modal]