RelationsFabrikken

billede Relations Fabrikken forretningsnetværk - findnetværk.dk

Erhvervsnetværk der skaber relationer gennem Tillid og Kemi

Fra Noget for Noget, – til “hvad kan jeg gøre for dig” er kendetegnet for erhvervsnetværket faciliteret af Relationsfabrikken. Du har en oprigtig interesse i andre og deres succes, og du kan lide at udtrykke dine holdninger og meninger, til fælles gavn for netværket.

RelationsFabrikken – Erhvervsnetværk

 

Kendskab til dig og din virksomhed er en væsentlig forudsætning for at netværket bedre kan hjælpe dig. Dit netværk skal forstå hvad du laver og hvilke problemer du løser for dine kunder. Du skal være skarp på din målgruppe.

Tillid, “hvad kan jeg regne med” og “sammenhæng mellem det jeg siger og det jeg gør” betyder meget for at andre kan anbefale dig. Alle har et netværk af relationer, og det er relationerne i 2.led vi i Relationsfabrikken mener er mest interessante for dig og din virksomhed. De sociale medier og den normale interaktion mellem mennesker, giver os alle muligheder for at skabe gode ambassadører omkring vores person – og den styrke bliver ekstra forstærket når tilliden er i top.

Kemi. Som udgangspunkt har 95% af alle netværkere i Relationsfabrikken 2 ting til fælles: Afsætning og ledelse. “Man handler med dem, man kan lide” er et meget udbredt opfattelse, og nok også tæt på virkeligheden. I netværkssammenhæng handler det om at være nysgerrig på hinanden, med en forventning om at man måske engang kan gøre noget for hinanden. Personlig kemi er anderledes end faglig kemi. I Relationsfabrikken arbejder vi som udgangspunkt med den faglige kemi og hvad kan jeg gøre for dig.