Netværk for Ejerledere der styrker hinanden

Skab relationer og styrk dit lederskab i et fortroligt forum med andre ejerledere

Netværk øger dine chancer for succes

I din position som ejerleder bærer du ofte ansvaret for en bred vifte af beslutninger og overvejelser. Mange er bekendt med de udfordringer, det medfører, men det er særligt unikt for dig, da du har en dybt forankret forståelse for forretningen og en helt særlig forbindelse til virksomheden.

Rollen som ejerleder indeholder flere dimensioner, hvor du som medlem af direktionen spiller en central rolle i at sikre, at målene nås. Når det kommer til daglige operationelle opgaver, kan det være begrænset med inspiration og sparring inden for virksomhedens egne vægge. Derfor kan det være yderst gavnligt at have muligheden for at møde og udveksle erfaringer med andre i en lignende situation som dig selv.

 

 

Billede Winning Team Academy netværk for ledere og direktører - findnetværk.dk

Sparring gør dig til en endnu bedre leder

Med en professionel netværksgruppe har du altid en gruppe ligesindede sparringspartnere bag dig.

Netværk for ejerledere har fokus på fornyelse og fordybelse, hvilket giver dig som ejerleder plads til og mulighed for at revitalisere dit lederskab i fællesskab med andre, der også ønsker at arbejde med deres ledelsesmæssige udvikling. Med andre ord giver netværksgruppen dig en unik mulighed for at blive udfordret i din ledelsesrolle og få kvalificeret sparring på dine ledelsesopgaver. Det er samtidig en fleksibel løsning til ejerlederen, som ønsker at tage aktivt hånd om egen udvikling, men hvor tiden kan være knap.

Hvilke temaer kan du forvente?

Temaerne for netværksmøderne spænder bredt og varierer fra gang til gang. Dette er naturligvis med henblik på at give dig som ejerlede de bedste betingelser for at opnå viden og inspiration, der kan hjælpe dig mod at skabe de bedste resultater og udvikle dig kontinuerligt.

Der kigges ofte nærmere på nutidige trends og tendenser samt højaktuelle problemstillinger inden for ledelsesområdet – naturligvis med det formål, at du bliver helt skarp på, hvad der rører sig inden for dit felt, og hvordan du som leder kan tænke ud af boksen og styrke dit lederskab.

Du vil kunne opleve temaer som f.eks.:

  • Forretningsudvikling
  • Rekruttering og motivation af medarbejdere
  • Opstart af datterselskaber
  • Optimering af indkøbsprocesser
  • Generationsskifte
Billede artikel find den rette netværksgruppe

Andre ejerledere der har gjort brug af FindNetværk.dk

Lad os hjælpe dig med at finde det helt rette netværk til dig