Kvinder

Bettina Madselius Storm Findnetværk.dk
Bettina Madselius Storm

Jeg er flere gange blevet kontaktet af flere netværksudbydere, hvor det har virket useriøst. Jeg talte med Patrick i tlf. hvor han efterfølgende sendte mig 4 valgmuligheder som jeg i ro og mag kunne læse mere om. Med hjælp fra FindNetværk.dk fandt vi frem til et netværk der rent fagligt og interesse var et match for mig. Et sted hvor sparring er højt prioriteret og vidensdeling kommer naturligt.

Bettina Schimmel Findnetværk.dk Billede
Bettina Schimmel

Det har været en stor fornøjelse at benytte FindNetværk.dk til at udvide mit professionelle netværk uden for min egen branche. De har håndteret mine netværksbehov yderst professionelt og ramt rigtigt med deres forslag til netværksgrupper.

Kirsten Grønborg

Jeg fik anbefalet FindNetværk af en kollega og jeg er yderst tilfreds med forløbet. Jeg fik 5 relevante forslag til netværk, og der blev hurtigt sat et møde op med det bedste match. Nu glæder jeg mig bare til at komme i gang!

Billede - Trien Habersaat
Trine Bak Habersaat

Jeg havde et ønske om hurtigt og uden for meget besvær at finde frem til et kompetent netværk med energiske og innovative kvinder i håb om at udvikle mit perspektiv og sideløbende hermed skabe relationer til kvinder med forskellige uddannelsesmæssig baggrund. Jeg blev derfor meget positivt overrasket, da FindNetværk.dk i overensstemmelse hermed tog kontakt til mig. Jeg blev mødt af en hurtig, professionel og imødekommende service som fuldstændig overgik mine…

Billede - Helle Skjerning
Helle Jacobsen

Faldt tilfældigt over hjemmesiden, men blev positivt overrasket over modtagelsen. Personlige samtaler der leder til konkrete og relevante forslag på netværk. Der var match i første forsøg og jeg kan kun anbefale alle der leder efter et netværk, at kaste sig ud at finde “hjem” på denne måde. De ser det ude fra og kan bedre finde forslag, som man selv har overset eller fravalgt pga. fordomme.

Billede - Lene From
Lene From

Jeg var på udgik efter et netværk for stærke kvinder og anvendte FindNetværk.dk, til at komme med forslag til, hvilke netværksgrupper som kunne være interessante for mig. De kom med gode forslag til netværksgrupper, som passede fint med mine kriterier, og jeg endte med at vælge én af netværksgrupperne.

Bente Saxmose Nielsen

Findnetværk.dk har en professionel og oprigtig interesse i hjælp til at finde relevante netværksgrupper. Det der loves, det holdes og til aftalt tid. Der ringes tilbage til aftalt tid og der sørges for booking i kalender i forbindelse med telefonmøder. Det hele bliver serveret på et sølvfad. Nemt, enkelt og yderst brugbart. Jeg har kun ros for den gode service.

Maria Sofie Hansen

Findnetværk.dk er et godt værktøj for dig, som gerne vil møde nye mennesker og finde en netværksgruppe. Jeg begyndte selv at lede, men det er svært at finde den rette, som matcher lige præcis din profil. Derfor var det super positivt at få hjælp af menneskerne bag FindNetværk, som virkelig lytter og tager dig seriøst, så der kan findes det netværk, som har værdi for dig. Tak for hjælpen.

1 2