Forretningsnetværk

Hans Henrik Jacobsen
Hans Henrik Jacobsen

I forbindelse med, som ny ”netværker”, at skulle identificere en relevant netværksgruppe til brug for professionel sparring samt fremtidige forretningssamarbejder, valgte jeg efter grundig research, at gøre brug af FindNetværk. Her oplevede jeg fra første kontakt en professionel behandling af min forespørgsel og ikke mindst en grunding stillingstagen til behovsanalyse og screeningproces ift. undertegnedes behov. Dette førte konkret til telefoninterviews med de 2 netværk som undertegnede fandt mest interessante. samtaler…

Tina Pakula
Tina Pakula

Super god service med relevant opfølgning. Jeg har nu fundet en netværksgruppe, som matcher mig optimalt, og som jeg ikke ville have fundet uden Findnetværk.dk.

Poul Majgaard
Poul Majgaard

I forbindelse med mine overvejelser om at finde en netværksgruppe faldt jeg over findnetvaerk.dk. Jeg ringede og fik en snak med Nikolaj, der satte sig ind i hvad hvilken type netværk jeg ledte efter og han sendte derefter en mail med netværksgrupper han mente ville være interessante for mig. Jeg har derefter været på prøve i to af grupperne, og endte faktisk med at melde mig ind i dem begge….