Ervhversnetværk

Torben Dalgaard Kristensen Findnetværk.dk Billede
Torben Dalgaard Kristensen

Det er tit en jungle at finde rundt i alle de netværk som findes. Derfor tog jeg kontakt til FindNetværk.dk. Og jeg må sige at jeg bestemt ikke blev skuffet. Samme dag jeg skrev ind, tog de kontakt til mig, og fulgte op med en samtale dagen efter. Derefter fik jeg 5 forskellige netværk at vælge imellem, og der var heldigvis stor forskel på dem. Både hvad angår pris og…

Hans Henrik Jacobsen
Hans Henrik Jacobsen

I forbindelse med, som ny ”netværker”, at skulle identificere en relevant netværksgruppe til brug for professionel sparring samt fremtidige forretningssamarbejder, valgte jeg efter grundig research, at gøre brug af FindNetværk. Her oplevede jeg fra første kontakt en professionel behandling af min forespørgsel og ikke mindst en grunding stillingstagen til behovsanalyse og screeningproces ift. undertegnedes behov. Dette førte konkret til telefoninterviews med de 2 netværk som undertegnede fandt mest interessante. samtaler…

Tina Pakula
Tina Pakula

Super god service med relevant opfølgning. Jeg har nu fundet en netværksgruppe, som matcher mig optimalt, og som jeg ikke ville have fundet uden Findnetværk.dk.

Casper Tjørnfelt
Casper Tjørnfelt

5 store stjerne for oplevelsen Drengene fra Findnetværk har været super gode til at finde et passende netværk som jeg ikke selv havde kunne finde ved en googlesøgning. Mine varmeste anbefalinger til findnetværk.dk

Stefan Meyer-Jørgensen
Stefan Meyer-Jørgensen

Ville gerne igang med at skabe flere relationer og derigennem forretning. Rigtig god sparring og jeg blev mødt af en oprigtig god snak, med kompetent medarbejder, der sendte mig en række relevante netværk. Vi fandt en super god gruppe, vi som virksomhed har tilmeldt os.

Martin Nørgaard Klausen - Billede
Martin Nørgaard Klausen

FindNetværk.dk hjalp mig hurtigt videre med min søgning efter et erhvervsnetværk. De gav mig hurtigt et overblik over forskellige muligheder og satte mig i kontakt med de forskellige netværk, hvor jeg kunne komme med som gæst. Jeg valgte at tilmelde mig 2 af netværkene. Patrick og Nicolaj fra FindNetværk.dk gjorde det nemt og behageligt undervejs. Jeg kan derfor kun anbefale FindNetværk.dk.

Jacqueline Hartmann-Nue

For mig har det været en lettelse at bruge FindNetværk.dk, da jeg synes bare det at finde et netværk var rigtig svært. Der er rigtig mange ting som man skal undersøge på forhånd, før man finde den rigtige netværksgruppe og alt den research sparede mig for tid, samtidig med at FindNetværk.dk fandt hvad jeg søgte. Jeg vil helt klart give FindNetværk.dk mine varmeste anbefalinger!!!

Rikke Jensen

Jeg kan varmt anbefale FindNetværk.dk. Jeg var på udkig efter et stærkt erhvervsnetværk, hvor jeg kunne skabe relationer og forretning. Min oplevelse har været at de ikke giver op før det rette netværk er fundet, således at du kan få lige det du søger.

1 2